Πειραματικοί σχεδιασμοί Lean από μη-ισοδύναμους πίνακες Hadamard : - Χρονόπουλος, Σταύρος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, 2006)
Στην παρούσα εργασία διεξάγεται μια μελέτη των σχεδιασμών Lean που προκύπτουν από μη-ισοδύναμους πίνακες Hadamard διαφόρων τάξεων. Οι σχεδιασμοί αυτοί προσφέρουν έναν αποδοτικό τρόπο για τη μελέτη, με οικονομικό τρόπο, παραγόντων δύο επιπέδων, όταν δεν υπάρχει ορθογώνιος σχεδιασμός της επιθυμητής τάξης.