The zero years - Νικολαΐδης, Νίκος, 1939-2007; Χάρρις, Βίκυ; Κιτσέλλη, Τζέννη; Μαυρακάκη, Αρχόντισσα; Γιακουμή, Ευτυχία, 1979- (ArtFree, 2007)
Τέσσερις γυναίκες, στειρωμένες και κάτω από μόνιμη τοξική καταστολή και παρακολούθηση, υπηρετούν τη θητεία τους σ'έναν κρατικό οίκο ανοχής. Υποχρέωσή τους να κάνουν σεξ και να ξυλοκοπούν ανελέητα τους πελάτες τους. Οι σχέσεις μεταξύ τους βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, η τροφή και το νερό λιγοστά, το σπίτι τους σάπιο και ετοιμόρροπο. Μια μέρα ένας από τους πελάτες τους εξαφανίζεται... Οι ανακρίσεις αρχίζουν...".