Χρέωση και τιμολόγηση σε ετερογενή δίκτυα : - Σκαρλής, Απόστολος (2009)
Το θέμα που αναλύεται στην εργασία είναι η χρέωση και η τιμολόγηση σε ετερογενή δίκτυα. Με τον όρο ετερογενή δίκτυα στη συγκεκριμένη εργασία θα θεωρήσουμε ένα υποσύνολο των διαφορετικών δικτύων που συναντώνται και συγκεκριμένα το δίκτυο τηλεφωνίας PSTN, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM και το δίκτυο ασύρματης πρόσβασης WLAN. Κύριος σκοπός της εργασίας είναι, αφενός μεν, μια γενική επισκόπηση των διαφορετικών μεθόδων (μοντέλων) που χρησιμοποιεί αυτοτελώς το κάθε ένα δίκτυο για την τιμολόγηση των υπηρεσιών του προς τους χρήστες του και αφετέρου δε, η εξέταση των διαφορετικών μεθόδων τιμολόγησης των χρηστών όταν γίνεται συνδυασμένη χρήση όλων των δικτύων.