Το θεσμικό πλαίσιο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα - Αλάμπεης, Ιωάννης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2006)
Παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων που αφορούν: (i) το κοινοτικό και εθνικό πλαίσιο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (ii) τα νομικά ζητήματα που τίθενται με έμφαση στα ζητήματα της καθολικής πρόσβασης, της αδειοδότησης κλπ. (iii) τον εντοπισμό των ζητημάτων που σχετίζονται με τις ρυθμιστικές αρχές που εμπλέκονται στη ρύθμιση και διαχείριση του τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.