Παραγοντοποίηση Wiener-Hopf : - Κοντογιώργη, Διονυσία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2006)
Η πτυχιακή αναφέρεται στην παραγοντοποίηση Weiner-Hopf που αποτελεί βασικό εργαλείο για τυχαίους περιπάτους προκειμένου να λυθούν σημαντικά προβλήματα οικονομίας.