Days of heaven - Malick, Terrence, 1943-; Malick, Terrence, 1943-; Gere, Richard, 1949-; Adams, Brooke, 1949-; Shepard, Sam, 1943-2017; Manz, Linda, 1961- (Paramount Pictures, 2001)
Μια συγκινητική ιστορία δύο αντρών που αγαπάν την ίδια γυναίκα. Ο Richard Gere ένας φυγάς από τις φτωχογειτονιές του Σικάγο, αναμετριέται με έναν ντροπαλό, πλούσιο Τεξανό (Sam Shepard) για την αγάπη της Abby (Brooke Adams).