Dogville - Trier, Lars von, 1956-; Trier, Lars von, 1956-; Kidman, Nicole, 1967- (MGM Home Entertainment, 2004)
Η φοβισμένη φυγάς Γκρέις, φτάνει στην πόλη Dogville, οι κάτοικοι της οποίας δέχονται να παραμείνει μαζί τους με την προυπόθεση ότι θα δουλεύει για εκείνους. Όταν η αστυνομία την αναζητά επίμονα, οι κάτοικοι γίνονται πιο σκληροί στην εκμετάλλευσή τους, αλλά η Γκρέις καιροφυλακτεί με το επικίνδυνο μυστικό της.