Rain man - Levinson, Barry; Hoffman, Dustin, 1937-; Cruise, Tom, 1962- (MGM Home Entertainment, 2004)
Ο Τσάρλι πιστεύει ότι με το θάνατο του πατέρα του, θα λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματά του, όταν μαθαίνει έκπληκτος ότι η πατρική περιουσία πηγαίνει σ' έναν μεγαλύτερό του αδελφό, που είναι μάλιστα αυτιστικός και του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε μέχρι τώρα.