Άγχος και φοβίες στην παιδκή ηλικία : - Μαυρεδάκη, Πηνελόπη (2013)
Προκείται για μια ανασκοπική μελέτη με σκοπό τη σύνδεση της παθοφυσιολογίας ανοσοβιοχημείας του φόβου και των διαταραχών άγχους με τη συστημική ομοιοπαθητική θεωρία, μια ανασκόπηση των θεραπευτικών προτάσεων που ήδη υπάρχουν και η ομοιοπαθητική θεραπευτική πρόταση ως επιστέγασμα.