The early films of Peter Greenaway 2 - Greenaway, Peter (History of avant-garde, 2003)
Το Vertical features remake, είναι μια χιουμοριστική παρωδία στην οποία ακαδημαϊκοί, διαπληκτίζονται για το έργο του Tulse Luper του ποιο γνωστού χαρακτήρα του Greenaway. Το The falls, χωρίζεται σε 92 βιογραφίες ανθρώπων οι οποίοι έχουν επηρεασθεί από το "VUE" (Violent unknown Event), ένα φαινόμενο συνδεδεμένο με πουλιά και πτήσεις