Σχεδίαση διαδραστικού εκθέματος ρομποτικής για το Ίδρυμα Ευγενίδου : - Τριανταφυλλίδη, Άννα Μαρία (2013)
Σχεδιασμός διαδραστικού εκθέματος ρομποτικής για το Ίδρυμα Ευγενίδου που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-17 ετών και έχει στόχο στην εισαγωγή τους στη ρομποτική τεχνολογία.