Σχεδίαση αναμνηστικού αντικειμένου, βάσει QR code τεχνολογίας, που θα δημιουργεί μια εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού : - Νιάρχου, Αγγελική (2013)
Η σχεδίαση ενός αναμνηστικού αντικειμένου, το οποίο θα συνδέεται σε ένα σύστημα βάσει της τεχνολογίας QR code, και θα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μάθει την κουλτούρα, τους ανθρώπους, τα ήθη, τα έθιμα και τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας.