Επιτραπέζια πολυαπτική εφαρμογή για παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών σε χώρους ψυχαγωγίας : - Διπλάρη, Κατερίνα (2013)
Εφαρμογή για εξυπηρέτηση πελατών σε χώρους εστίασης και συγκεκριμένα για καφέ-μπαρ. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε ψηφιοποιημένο μενού, παραγγελία, κλήση σερβιτόρου, εφαρμογές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές και διαδραστικά παιχνίδια.