A fond kiss - Loach, Ken, 1936-; Yaqub, Atta; Birthistle, Eva, 1974- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε έναν άντρα ασιατικής καταγωγής και μια Βρετανίδα, στη γραφική Γλασκόβη. Όταν, όμως, η σχέση τους αποκαλυφθεί, πολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξη της και οι δύο ήρωες θα προσπαθήσουν να σπάσουν τα δεσμά των προκαταλήψεων.