The passenger - Antonioni, Michelangelo; Nicholson, Jack; Schneider, Maria, 1952-2011 (Sony Pictures Home Entertainment, 2006)
Ένας απογοητευμένος και βαριεστημένος ρεπόρτερ, φτάνει στην Βόρεια Αφρική για να πάρει συνέντευξη από μία ομάδα ανταρτών. Εκεί, θα βρει την ευκαρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή ανταλλάσσοντας ταυτότητες μ'ένα νεκρό συνταξιδιώτη του. Παρέα με μία όμορφη και σαγηνευτική γυναίκα την οποία ερωτεύεται θα αρχίσει να ερευνά το παρελθόν της νέας του προσωπικότητας για να ανακαλύψει ότι ο νεκρός ήταν μπλεγμένος με λαθρεμπόριο όπλων και ότι κινδυνεύει η ίδια του η ζωή...