Goodfellas - Scorsese, Martin; Liotta, Ray; Pesci, Joe; De Niro, Robert (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
Η αληθινή ιστορία ενός γκάνγκστερ του Μπρούκλιν, που ξεκίνησε το 1950 ως παιδί για θελήματα της μαφίας και εξελίχθηκε σε αδίστακτο εγκληματία.