Freaks - Browning, Tod, 1880-1962; Ford, Wallace, 1898-1966; Hyams, Leila, 1905-1977; Baclanova, Olga, 1899-1974; Ates, Rosco, 1895-1962 (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2004)
Ταινία ορόσημο που, αρκετές δεκαετίες αργότερα, έγινε cult από τους φανατικούς οπαδούς του είδους. Το αξιοπρόσεκτο στην ταινία του Μπράουνινγκ είναι πως τα πραγματικά φρικιά δεν είναι τα μέλη του ιδιόμορφου αυτού θιάσου, αλλά οι φυσιολογικοί άνθρωποι που τους κοροϊδεύουν και τους κακομεταχειρίζονται! Όμως δεν θ'αργήσουν να πάρουν την εκδίκησή τους απέναντι σ'αυτούς που τους θεωρούν υπάνθρωπους.