Limonadovy Joe aneb Konska opera - Lipsky, Oldrich; Fiala, Karel; Kopecky, Milos 1922-1996; Fialova, Kveta 1929- (Czech collection, 1993)
Ο Τζο είναι ένας καλόκαρδος κάουμποϊ, που αγαπάει τη λεμονάδα και μισεί το αλκοόλ. Τα βάζει με τους παρανόμους, είναι γοητευτικός και πάντα παρόν όταν τον χρειάζονται οι απροστάτευτες γυναίκες και οι ανήμποροι ηλικιωμένοι άντρες. Είναι όμορφος, συνεχώς χαμογελαστός και γεμάτος ζωή. Το μυστικό του όμως γρήγορα θα αποκαλυφθεί και θα μαθευτεί η πραγματική του ταυτότητα.