What lies beneath - Zemeckis, Robert, 1952-; Ford, Harrison, 1942-; Pfeiffer, Michelle, 1957- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2001)
Η ζωή της Κλερ, συζύγου ενός καθηγητή, αναστατώνεται όταν αρχίζει να βλέπει το όραμα μιας γυναίκας της οποίας αγνοεί την ταυτότητα. Πρόκειται για φάντασμα ή παραίσθηση; Και τι σχέση μπορεί να έχει το σκοτεινό παρελθόν του ζεύγους με αυτήν την εκδικητική μορφή από το υπερπέραν;