Κι αν φύγω... θα ξανάρθω - Μασκλαβάνου, Δώρα; Μασκλαβάνου, Δώρα; Κεχαγιόγλου, Μαρία; Στάνκογλου, Γιάννης; Γεωργιάδης, Μελέτης; Τσουλάρης, Γιώργος (ArtFree, 2007)
Ο μικροκακοποιός που αποφυλακίζεται, συναντά μια γυναίκα που ζει "φυλακισμένη" σ'ένα βουνό και φτιάχνει κάρβουνο. Αυτή, συμφιλιωμένη με τη σκληρή μοναχική ζωή, αυτός, αναστατωμένος από την ανάγκη να ξεκινήσει τη ζωή του απ'την αρχή. Για να συνεχίσουν μαζί, χρειάζεται να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλο. Ο καθένας τους αναγνωρίζει στην βαθιά επιθυμία του άλλου, τη δική του. Δύο άνθρωποι που θα αγαπηθούν, φτάνουν για να υπάρξει ένας κόσμος.