Dolls - Bito Takeshi; Kanno, Miho, 1977-; Nishijima, Hidetoshi, 1971- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
Ένας νεαρός δένεται με ένα κόκκινο κορδόνι με την τρελή αγαπημένη του (η οποία παραφρόνησε επειδή την εγκατέλειψε) και ξεκινά ένα ταξίδι εξιλέωσης στην ιαπωνική επαρχία. Παράλληλα βλέπουμε την ιστορία ενός ηλικιωμένου γιακούζα, που συναντά ύστερα από χρόνια την παλιά αγαπημένη του, όπως και την ιστορία μιας πανέμορφης ποπ σταρ που παραμορφώνεται σε ατύχημα. Εμπνεόμενος από το μπουνράκου, το παραδοσιακό ιαπωνικό θέατρο μαριονετών, ο Κιτάνο κάνει μια λυρική ταινία πάνω στα τραγικά παιχνίδια του έρωτα και της μοίρας.