Αναπαράσταση - Αγγελόπουλος, Θόδωρος Σ., 1936-2012; Αγγελόπουλος, Θόδωρος Σ., 1936-2012; Σταθοπούλου, Τούλα; Τότσικας, Γιάννης; Γραμμένος, Θάνος (Τα Νέα, 1970)
Έπειτα από χρόνια στη Γερμανία, ένας άντρας επιστρέφει στη γενέτειρά του, ένα χωριό της Ηπείρου. Λίγες ημέρες αργότερα η γυναίκα του και ο εραστής της θα τον δολοφονήσουν και θα τον θάψουν στον κήπο, όμως οι συγχωριανοί θα τους υποπτευθούν και θα καλέσουν την αστυνομία.