Ρώμη : (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Η Ρώμη, το 2ο αιώνα μ.Χ., είναι η πρωτεύουσα μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στην ιστορία. Η δύναμή της αντανακλάται στην απαράμιλλη ομορφιά των κτηρίων, των πλατειών και των δρόμων της που θα επισκεφτούμε με τη βοήθεια της Λουκίλλας, μιας απελεύθερης. Μαζί της θα ανακαλύψουμε τους θησαυρούς αυτής της θαυμάσιας πόλης. Ακόμη, βοηθοί μας σε αυτό το ταξίδι θα είναι μερικές εκπληκτικές ψηφιακές αναπαραστάσεις αλλά και η γνώση των αρχαιολόγων. Έτσι θα ξαναζήσουμε τα έντονα συναισθήματα που ένιωθε ο επισκέπτης της μεγάλης αυτοκρατορικής Ρώμης πριν από 2.000 χρόνια