Σπιρτόκουτο - Οικονομίδης, Γιάννης, 1967-; Λίτσης, Ερρίκος; Κοκκινίδου, Ελένη; Ξυκομυνός, Κώστας; Βουλγαράκης, Γιάννης; Ιβανούδη, Ιωάννα; Γιαγκούλης, Σταύρος (Cassandra Films, 2003)
Μια μέρα, εν μέσω καύσωνα, το σπίτι του Δημήτρη, ενός μικρομεσαίου 50άρη οικογενειάρχη, κάπου στον Κορυδαλλό, μετατρέπεται σε πεδίο μάχης! Όλα τα μέλη της οικογένειας ξεσπούν ο ένας στον άλλο με απίστευτη λεκτική βία και αποκαλύψεις για πάθη, ζήλιες, ανομολόγητες επιθυμίες και διαφωνίες. Μέχρι που μια απρόσμενη εξομολόγηση τινάζει τα πάντα, ακόμη πιο ψηλά, στον αέρα! Το δράμα μιας λαϊκής οικογένειας, που περνά της ζωής της ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους, σε έναν απόλυτα μάταιο, αδιάφορο και γκρίζο κόσμο, ένα σωστό μακελειό που θα σας καθηλώσει και, ίσως, ενοχλήσει.