Κυριακάτικο ξύπνημα - Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Λαμπέτη, Έλλη, 1926-1983; Χορν, Δημήτρης Παν., 1921-1998; Παππάς, Γιώργος, 1903-1958 (Καραγιάννης-Καρατζόπουλος Α.Ε., 1956)
Μια νεαρή πωλήτρια πάει για μπάνιο σε μια απομακρυσμένη παραλία. Εκεί, δύο παιδιά κλέβουν τα πράγματά της, ανακαλύπτουν στην τσάντα της ένα λαχείο και το πωλούν σε έναν νεαρό τραγουδιστή. Το λαχείο κερδίζει τον πρώτο αριθμό και η κοπέλα διεκδικεί δικαστικά τα κέρδη. Ο έρωτας ανάμεσα στους δύο νέους θα δώσει λύση.