Μυστράς (Ταινιοθήκη βυζαντινού πολιτισμού ;, 1988)
Στο Μυστρά, τη βυζαντινή καστροπολιτεία που αναπτύχθηκε σε πρόβουνο του Ταύγετου κατά τους τελευταίους αιώνες της βυζαντινής αυτοκρατορίας (13ος-15ος αι.), η τέχνη συναντά την ομορφιά της φύσης κι η ιστορία υφαίνει το μαγνάδι της στα ερειπωμένα κάστρα, τα περίλαμπρα παλάτια, τα επώνυμα κι ανώνυμα αρχοντικά, ενώ η πιο εκλεπτυσμένη έκφραση της ζωγραφικής των Παλαιολόγων ξεδιπλώνεται στις τοιχογραφίες των επτά εκκλησιών και συνδιαλέγεται με την τέχνη της Ανατολής και της Δύσης