Οι πυραμίδες του Ήλιου (Οι Αζτέκοι) (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί ;, 2002)
Στις αρχές του 16ου αιώνα ο πολιτισμός των Αζτέκων γνωρίζει τη μέγιστη ακμή του. Ο Αγιοκουάν, νεαρός πολεμιστής, θα μας ξεναγήσει στα θαυμαστά μνημεία της πρωτεύουσας Τενοτστιτλάν, που ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι κάτω από τη σύγχρονη Πόλη του Μεξικού. Είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, που μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε, με τη βοήθεια συναρπαστικών ψηφιακών αναπαραστάσεων, την καρδιά της πόλης με τους μεγάλους της ναούς στην κορυφή των γιγαντιαίων πυραμίδων