Στα ίχνη του Ελντοράντο (Οι Ίνκας) (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Μεταξύ του 11ου και του 15ου αιώνα μ.Χ., μεγάλο μέρος της Νότιας Αμερικής ενοποιείται από το λαό των Ίνκας σε μία απέραντη αυτοκρατορία. Ακολουθώντας τον Λεόν, Ισπανό ιστορικό του 16ου αιώνα, θα ανακαλύψουμε τις αρχαιολογικές θέσεις Κούσκο, Μάτσου Πίτσου και Καϊράνα. Μέσα από συναρπαστικές ψηφιακές αναπαραστάσεις θα απολαύσουμε άθικτη τη γοητεία του μεγάλου ιερού περιβόλου του Ναού του Ήλιου στο Κούσκο, θρησκευτικό και πολιτικό κέντρο εκείνης της γωνιάς του κόσμου που γενιές Ευρωπαίων τυχοδιωκτών θεώρησαν ως το θρυλικό Ελντοράντο