La dolce vita - Fellini, Federico; Mastroianni, Marcello, 1924-1996; Ekberg, Anita, 1931-2015 (Artfree club collection, 2003)
Ο Μαρτσέλο είναι ένας νεαρός πλαίη μπόυ δημοσιογράφος που περνά την μέρα του, ανάμεσα σε διασημότητες και πλούσιους, ψάχνοντας τις εφήμερες ηδονές σε βαρετά πάρτυ. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου "ταξιδιού" του, θα συναντήσει την Μανταλένα και θα περάσει την νύχτα μαζί της, στην κρεβατοκάμαρα μιας πόρνης. Οταν το πρωί θα επιστρέψει σπίτι του, θα ανακαλύψει ότι η φίλη του Έμμα δηλητηριάστηκε εξ' αιταίας του. Λίγο αργότερα ο ίδιος πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο, όπου μιά Διεθνής στάρ, η Σύλβια φτάνει. Θα εντυπωσιαστεί και θα εξαφανιστεί από τον κόσμο για να την ακολουθήσει κατά πόδας... Το χρονικό μια παρακμής, η πτώση της αξιοπρέπειας, η κάθοδος στη κόλαση, οδηγούν σε ένα σύμπαν, όπου δεν υπάρχουν αξίες εκτός από το αλκοόλ και το σέξ και καμμία λύση, εκτός από την αυτοκτονία...