Φωτογραφία : (Mls Πληροφορική, 1992)
Το CD-ROM αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει απαραίτητο βοήθημα για κάθε φίλο της φωτογραφίας. Σκοπός του να μυήσει τον αρχάριο φωτογράφο στα μυστικά της φωτογραφίας, παρέχοντάς του αναλυτικές πληροφορίες και παραδείγματα για την τέχνη της φωτογράφησης και όλα τα επιμέρους στοιχεία που την επηρεάζουν