Οι χαμένες πόλεις των Μάγια (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2002)
Μεταξύ του 3ου και του 10ου αιώνα μ.Χ., στη χερσόνησο του Γιουκατάν, στο σημερινό Μεξικό, ο πολιτισμός των Μάγια φτάνει στο απόγειό του. Με τη συντροφιά του Λάματ, ενός ικανού τεχνίτη του 8ου αιώνα μ.Χ., θα ανακαλύψουμε τις σπουδαιότερες αρχαιολογικές θέσεις του πολιτισμού αυτού: Ουξμάλ, Τουλούμ, Τσιτσέν Ιτζά και τη μεγάλη πρωτεύουσα Παλένκε, μια πραγματική μεγαλούπολη για εκείνη την εποχή. Μια συναρπαστική ψηφιακή αναπαράσταση θα μας επιτρέψει να επισκεφτούμε την πυραμίδα της Παλένκε, ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της μοναδικής αυτής πόλης