Factotum - Hamer, Bent, 1956-; Dillon, Matt; Taylor, Lili; Tomei, Marisa (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
Ο περιθωριακός, κατεστραμμένος και εκκεντρικός συγγραφέας Χένρι Τσινάσκι, περιφέρει το κορμί του από δουλειά σε δουλειά, ανίκανος να ριζώσει κάπου και να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή. Η ζωή του περιλαμβάνει καταχρήσεις, ξενύχτια, ποτό, τυχερά παιχνίδια και όμορφες, αλλά χαμένες γυναίκες. Που θα καταλήξει όλο αυτό;