Επίσκεψη στα ιερά του Απόλλωνα (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί ;, 2002)
Για πολλούς αιώνες οι Έλληνες, οι Ρωμαίοι, οι Αιγύπτιοι, οι Πέρσες απευθύνονταν στον Απόλλωνα, τον Έλληνα θεό των τεχνών και της μαντείας, για να πάρουν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το μέλλον τους μέσα από τους χρησμούς του. Με τη συντροφιά του Σέλευκου, ενός Έλληνα μουσικού του 4ου αιώνα π.Χ., θα γνωρίσουμε τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους που συνδέονται με τη λατρεία του θεού: το ιερό της Δήλου στις Κυκλάδες, των Δελφών στη Φωκίδα και των Διδύμων στην Ιωνία, που θα επισκεφθούμε σήμερα χάρη στις εντυπωσιακές ψηφιακές αναπαραστάσεις