Περιήγηση στην αρχαία Ιωνία (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί ;, 2002)
Ο 2ος αιώνας π.Χ. είναι η περίοδος της μέγιστης καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ακμής των πόλεων της Ιωνίας και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Η Πριήνη, η Μίλητος, η Δήλος, το "νησί των δούλων", η Κώς και η Ρόδος, όπου υψωνόταν ο περίφημος Κολοσσός, είναι οι τόποι που θα επισκεφθούμε με τη συντροφιά του Σενάρχου, ενός νεαρού φιλοσόφου. Μαζί του -και με τη βοήθεια μιας ψηφιακής αναπαράστασης -θα θαυμάζουμε το ιερό του Ασκληπιού στην Κω, έδρα του αρχαιότερου ιατρικού κέντρου στην ανθρώπινη ιστορία