House of games - Mamet, David; Mamet, David; Crouse, Lindsay; Mantegna, Joe (MGM Home Entertainment [εταιρεία παραγωγής], Odeon [εταιρεία διανομής], 2004)
"Όταν ένας ασθενής με τάσεις αυτοκτονίας αποκαλύπτει πως τα χρέη του από χαρτοπαιξία τον πνίγουν, η αφοσιωμένη ψυχίατρός του Μάργκαρετ Φορντ (Κράους) εισχωρεί στον σκοτεινό υπόκοσμο του τζόγου για να τον βοηθήσει. Σ' ένα παρακμιακό καζίνο θα αντιμετωπίσει με τόλμη τον Μάικ (Μαντένια), έναν επικίνδυνο τζογαδόρο που απειλεί τον ασθενή της. Σε μια εφιαλτική παρτίδα πόκερ που προορίζεται μόνο για τους εξπέρ του είδους η Μάργκαρετ θα εθιστεί στη μαεστρία του Μάικ, καθώς αυτός καταφέρνει να κλέβει στο παιχνίδι αλλά και να την σαγηνεύει. Τον ερωτεύεται χωρίς να νοιάζεται για το ότι δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί και, πριν τον καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένη σ' ένα νοητικό παιχνίδι πόκερ... της καρδιάς με θανατηφόρες συνέπειες!". - Περίληψη από το κιβώτιο.