Blue velvet - Lynch, David, 1946-; Lynch, David, 1946-; MacLachlan, Kyle, 1959-; Rossellini, Isabella; Hopper, Dennis, 1936-2010; Dern, Laura (MGM Home Entertainiment ; Odeon [Εταιρεία διανομής], 2002)
Σε μια μικρή πόλη του αμερικάνικου νότου όλα δείχνουν να κυλούν ήσυχα και μονότονα. Έτσι τουλάχιστον πιστεύει ο νεαρός φοιτητής Τζέφρυ Μπομόντ ώσπου μια μέρα ανακαλύπτει ένα κομμένο ανθρώπινο αφτί σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι του. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς αλλόκοτων γεγονότων που αποκαλύπτουν το άλλο πρόσωπο της ήσυχης πόλης.