SharedHCONE : - Παππάς, Νικόλαος Π. (2009)
Σχεδιασμός και υλοποίηση του SharedHCONE. Ενός συστήματος επιχειρηματολογίας οντολογιών βασισμένου σε τεχνολογίες σημασιολογικών WIKI που υποστηρίζει την μεθοδολογία HCOME.