Κρητική αναγέννηση (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, Multimedia Ηλεκτρονικές Εκδόσεις, Pixel Libris, 1995)
Παρουσιάζει την πνευματική και καλλιτεχνική κίνηση που εκδηλώθηκε το 16ο και 17ο αι. στην Κρήτη η οποία ονομάστηκε Κρητική αναγέννηση