Le placard - Veber, Francis; Auteuil, Daniel; Depardieu, Gérard, 1948-; Lhermitte, Thierry (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2000)
Ο Φρανσουά Πινιόν είναι ένας λογιστής που μόλις αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει με απόλυση, αφήνει να διαρρεύσει η είδηση ότι είναι ομοφυλόφιλος, για να υποχρεώσει το αφεντικό του να τον κρατήσει, γιατί αλλιώς θα κατηγορηθεί για ρατσισμό.