Scener ur ett äktenskap - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Bergman, Ingmar, 1918-2007; Ullmann, Liv; Josephson, Erland, 1923-2012; Andersson, Bibi, 1935-2019; Lindblom, Gunnel, 1931- (Bergman collection, 1974)
Ο Γιόχαν και Μαριάν επαναπαύονται στις αστικές ανέσεις του δεκάχρονου γάμου τους. Η εξομολόγηση μιας φίλης του ζεύγους ότι θέλει να χωρίσει ύστερα από 20 χρόνια γάμου, αναστατώνει τη Μαριάν. Αργότερα ο Γιόχαν της ζητά να χωρίσουν για να ζήσει με τη νεαρή ερωμένη του. Η διαδικασία του διαζυγίου θα είναι οδυνηρή και για τους δύο. Επτά χρόνια αργότερα, ξαναπαντρεμένοι και οι δύο, θα ομολογήσουν ο ένας στον άλλον ότι αιτία της αποτυχίας του γάμου τους ήταν ο εγωισμός τους.