Shichinin no samurai - Kurosawa, Akira, 1910-1998; Shimura, Takashi, 1905-1982; Mifune, Toshiro, 1920-1997; Inaba, Yoshio, 1920-1998 (New Star [εταιρεία διανομης], 2000)
Είναι η ιστορία μιας ομάδας πολεμιστών σαμουράι που, πιστοί στον κώδικα τιμής τους, υπερασπίζονται ένα αγροτικό χωριό πολεμώντας μια μεγάλη συμμορία ληστών.