The 39 steps - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Donat, Robert, 1905-1958; Carroll, Madeleine, 1906-1987 (Silver Media Group [εταιρεία διανομής], 1935)
Η περίεργη ιστορία του John Buchan αρχίζει όταν ο Richard Hannay (Robert Donat) γνωρίζει την εξωτική Annabella Smith (Lucie Mannheim) σ' ένα καμπαρέ. Το επόμενο πρωί η κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη και εκείνος ο βασικός ύποπτος για το φόνο της.