Zivot je cudo - Kusturica, Emir; Kusturica, Emir; Stimac, Slavko, 1960-; Trivalic, Vesna, 1965- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2004)
Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για ένα μικρό βαλκανικό χωριό από ένα τραινάκι λούνα-παρκ για να προσελκύσει τους τουρίστες; Και τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο για τον τουρισμό από τον πόλεμο; Ο Λούκα κατασκευάζει το τραινάκι και προσπαθεί να αγνοήσει τις εχθροπραξίες. Όταν όμως η γυναίκα του το σκάει με ένα μουσικό και ο γιος του καλείται να υπηρετήσει στον στρατό, η ζωή του Λούκα αρχίζει να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.