Modern times - Chaplin, Charlie, 1889-1977 (Chaplin collection, 2003)
Ο Σαρλό τρελαίνεται από τους αγχωτικούς ρυθμούς εργασίας σ'ένα μεγάλο εργοστάσιο, συλλαμβάνεται από παρεξήγηση ως ηγέτης μιας διαδήλωσης, ερωτεύεται μια καταζητούμενη ορφανή κοπέλα και προσπαθεί μαζί της να βρει την ευτυχία.