Wall-E - Stanton, Andrew (Disney/Pixar, Audio Visual Entertainment [εταιρεία διανομής], 2008)
"Για εκατοντάδες μοναχικά χρόνια, ο Γουόλ-Υ κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο τον είχαν κατασκευάσει. Όταν όμως γνωρίζει την Εύα, ένα παράξενο ρομπότ αναζήτησης, ανακαλύπτει ένα νέο προορισμό στη ζωή του, και μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά". - Περίληψη από τη θήκη.