Les triplettes de Belleville - Chomet, Sylvain 1963- (Audio Visual Enterprises, 2004)
"Υιοθετημένος από την γιαγιά του, Μαντάμ Σούζα, ο μικρός Τσάμιον είναι ένα γλυκό, μοναχικό αγόρι... με πάθος για το ποδήλατο! Τα χρόνια περνούν και το αγόρι είναι έτοιμο πια, να λάβει μέρος στο παγκόσμιο ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Στη διάρκεια του αγώνα όμως, δύο μυστηριώδεις μαυροντυμένοι τύποι απαγάγουν τον Τσάμπιον. Τρελή από αγωνία, η Μαντάμ Σουζά, παρέα με τον πιστό της σκύλο Μπρούνο, αρχίζει να τον αναζητά εναγωνίως. Στη διάρκεια της περιπλάνησής της, βρίσκεται στην πόλη Μπελβίλ, όπου μεσουρανεί". - Περίληψη από τη θήκη.