Blade runner - Scott, Ridley; Ford, Harrison, 1942- (Warner Bros. Entertainment Inc., 2006)
Ο Ρικ Ντέκαρντ εργάζεται στη ζούγκλα του Λος Άντζελες του 21ου αιώνα. Είναι ένας Μπλέηντ Ράννερ. Η δουλειά του: να κυνηγάει και να σκοτώνει παράνομα ανθρώπινα αντίγραφα. Το έγκλημά του; Θέλουν να γίνουν άνθρωποι.