L'enfant sauvage - Truffaut, François; Truffaut, François; Truffaut, François; Cargol, Jean-Pierrre, 1957-; Dasté, Jean, 1904-1994; Seigner, Françoise (MGM Home Entertainment Inc., 2003)
1978. Σε ένα δάσος της γαλλικής επαρχίας κάποιοι χωρικοί βρίσκουν ένα αγόρι σε άγρια κατάσταση, ανίκανο να περπατήσει, να μιλήσει ή να διαβάσει. Ο δόκτωρ Ιτάρντ εντυπωσιάζεται από το παιδί και αφοσιώνεται στην εκπαίδευση του. Παρά την αρνητική προδιάθεση του κόσμου, η αγάπη και η υπομονή του γιατρού απένταντι στον μικρό Βίκτορ θα αποφέρει σύντομα αποτελέσματα.