Η ψηφίδωση του Farey : - Καρακωνσταντής, Βασίλης (2013)
Χώροι πηλίκα από την συγκόληση πλευρών ευκλείδιων και υπερβολικών πολυγώνων και χώροι πηλίκα κάτω απο την δράση ομάδων απο ισομετρίες. Ψηφιδώσεις, θεμελιώδεις περιοχές , κοικλοι Farey και η ψηφιδωση του Farey.