The Zodiac - Bulkley, Alexander; Chambers, Justin; Tunney, Robin; Culkin, Rory; Hall, Philip Baker, 1931- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2006)
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ, με τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία του περιβόητου δολοφόνου του ζωδιακού κύκλου, στην Αμερική του '60.